Ervaringen over Mazacu acupunctuur

Schrijf een nieuw bericht

 
 
 
 
Fields marked with * are obligatory.
Your E-mail address wil not be published.
For security reasons we save the ip address 3.238.147.211.
It might be that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve our right to edit, delete, or not publish entries.
22 berichten.
Mieke van Dijk Mieke van Dijk heeft geschreven op 17 oktober 2020 om 06:19:
Ik kwam bij Marc met overgangsklachten, en hielspoor. Door de behandelingen verminderen de opvliegers, slaap ik goed en kan ik weer hardlopen. Ik ben blij dus met de behandelingen en de duidelijke uitleg en vriendelijkheid van Marc.
Kelly Kelly heeft geschreven op 23 juni 2020 om 18:27:
Ik kwam bij Marc voor een Moxa behandeling. Ik heb totaal niks met accupentuur maar daar kom ik snel op terug. Marc heeft mij goed uitgelegd wat de behandeling doet en het is echt een wonder Onze kleine meid is met dag 3 gedraaid en dat met een groot kindje en al 35,5 week zwanger. Ik ben echt heel tevreden en zal Marc zeker aanbevelen aan meer zwangere vrouwen met het zelfde probleem. In de toekomst zie je mij wel terug maar dan voor een andere behandeling want ik kijk er nu echt anders tegen aan. Bedankt Marc ik ben je heel dankbaar.
heeft geschreven op 22 juli 2019 om 21:51:
Ik ben doorverwezen door de fysiotherapeute naar Marc voor 2 tennisellebogen die niet helemaal over wilde gaan. Hij heeft mij heel goed geholpen hiermee. Na een paar behandelingen is het zo’n grote verbetering. Iets waar ik al het idee van had om mee te moeten leren leven, omdat ik na een jaar niet meer de verwachting had dat het nog beter zou worden. Nu heb ik gewoon nergens meer last van. Hij heeft gelijk andere klachten die ik had ook meegenomen. Hij benaderd je op een prettige manier zodat je op je gemak bent. Vraagt ook door over je klachten en neemt het serieus. Ik kan Marc zeker aanbevelen!
Corina Corina heeft geschreven op 25 maart 2019 om 15:01:
Ik was doorverwezen naar Marc door mijn huisarts. Ik had verschillende klachten. O.a. buikklachten, deze zijn gelukkig verholpen. Marc luistert goed naar je en probeert alles om de klachten te verhelpen. Ook legt hij goed uit wat hij gaat doen en tijdens de behandeling altijd vragen of het goed gaat met je. Als ik weer problemen zou krijgen, dan zou ik zeker terug gaan naar Marc. Ik zou hem ook zeker aanbevelen. Dank je wel Marc.
Esther Esther heeft geschreven op 12 december 2018 om 07:41:
Ik ben bij Marc gegaan vanwege langdurige vermoeidheisklachten en pds. Tegelijkertijd begonnen met aanpassen voeding. Ik heb nu weer meer energie en ben in een veel betere stemming. Alles heeft geholpen waarschijnlijk en ik zou als het slechter gaat wel weer terug gaan voor een aantal behandelingen. Marc is bovendien een erg prettig persoon, goede behandelaar.
Ria van Ankeren Ria van Ankeren heeft geschreven op 7 november 2018 om 12:52:
Hoi Marc zoals beloofd geef ik je nu waardering voor jou werk als accupucturist het heeft mij heel veel geholpen om van de hernia pijnen af te komen ben er echt in gaan geloven dank je wel. Ik zal je altijd aan bevelen bij vrienden en familie.
Paulien Paulien heeft geschreven op 8 september 2018 om 13:03:
Mijn klachten m.b.t. Slecht slapen zijn helaas niet verholpen, maar een aantal andere klachten wel. En het is elke keer weer bijzonder als je je dat realiseert. Het contact is makkelijk en soepel. Mocht er weer wat zijn dan ga ik weer naar Marc.
Monique Zikking Monique Zikking heeft geschreven op 27 maart 2018 om 16:00:
Ben achteraf heel blij dat ik ben doorverwezen naar Marc. Hoofdpijn is gelukkig helemaal over en ik slaap weer goed. Mocht ik weer ergens last van krijgen dan maak ik absoluut weer een afspraak bij Marc en zal ik hem aanbevelen bij familie en vrienden
Erik en Petra Wouters Erik en Petra Wouters heeft geschreven op 25 februari 2018 om 15:22:
Via onze zoon en internet kwamen wij bij Marc terecht. Na de eerste behandeling voelden wij al dat het beter ging met ons. Na nog 2 behandelingen gaat het eigenlijk zo goed dat verdere behandeling op het ogenblik niet nodig is. Mochten wij weer last krijgen dan gaan wij zeker terug naar Marc.
Karen Karen heeft geschreven op 25 juni 2017 om 19:23:
Ik kwam bij Marc terecht via een vriendin, nadat ik voor de zoveelste keer weer thuis kwam te zitten met chronische whiplash klachten na een aantal ongelukken. Hoewel het zetten van de naalden even wennen is heeft Marc me met één behandeling bijna volledig van migraines en chronische hoofdpijnen verlost. Door de behandelingen zijn ook de pijnklachten elders in mijn lijf zijn enorm afgenomen, mijn duizeligheid is minder en ik heb veel meer energie. In een paar weken tijd dus verbetering op alle fronten. Marc is zeer professioneel en houdt heel goed rekening met mijn specifieke situatie. Kortom: ik ben erg dankbaar dat ik bij Marc terecht gekomen ben.
Norma Norma heeft geschreven op 20 maart 2017 om 13:31:
Het heeft even geduurd voordat ik de rust en tijd kon vinden, maar hier nu toch een recensie over de behandeling. Eigenlijk ben ik uitbehandeld vanwege een cauda equina syndroom zo begreep ik van de huisarts. Echter na 2 behandelingen met acupunctuur slaap ik inmiddels stukken beter dan voorheen het geval was en zenuwpijn is beter te hanteren vooral op mentaal vlak.
René van den Abeelen René van den Abeelen heeft geschreven op 16 november 2016 om 11:59:
Aanhoudende klachten over ingewanden die niet goed voelden, waren voor mijn huisarts de aanleiding om mij naar Marc door te verwijzen. Tijdens de eerste sessie raadde hij me ook aan om mijn voedingspatroon te wijzigen. Of het door de acupunctuur of dat advies kwam weet ik niet, maar de klachten waren al meteen zo goed als weg en dat is zo gebleven. Omdat er nog wel meer aan de hand was, is Marc een zoektocht begonnen om te proberen ook daar verlichting te brengen. Hij duikt er dan echt in, vraagt veel en luistert goed en doet zijn uiterste best om te helpen. Tijdens de behandeling is hij attent en zorgzaam. Heel plezierig!
heeft geschreven op 2 november 2016 om 09:52:
Mijn vriend ik probeerde al een tijdje zwanger te raken, dit mocht maar niet lukken. Ik ben toen op aanraden van mijn vriend (die al naar Marc ging) naar Marc gegaan en uitgelegd van onze zwangerschapswens. Ik ben dit jaar maart gestart bij Marc en hij heeft mij lichaam een stuk rustiger gekregen, ik sliep beter en ik voelde me beter! Begin juli had ik na 2 jaar wachten een positieve zwangerschapstest! Mijn vriend en ik zijn Marc er dankbaar! Ik ben nu op de helft van mijn zwangerschap en het gaat allemaal goed! Groetjes Lisa
heeft geschreven op 24 juni 2016 om 11:05:
Na jaren van continue vermoeid zijn, wekelijks hoofdpijn en vage klachten kwam ik via een kennis bij Marc. Ik had geen eerdere ervaringen met acupunctuur en stond open voor een nieuwe ervaring. Na een uitgebreide intake waarin een hoop vragen gesteld werden die ik in eerste instantie niet zou linken aan mijn klachten, is Marc aan de slag gegaan. Ik merkte na een aantal dagen al dat ik geen paracetamol had genomen, omdat ik geen hoofdpijn had. Mijn vermoeidheid begon zich om te zetten naar energie en na een dag werken, kon ik savonds nog de deur uit om iets leuks te doen. Na 3 behandelingen ben ik lichamelijk en ook geestelijk met grote sprongen vooruit gegaan. Dit is zeker te danken aan Marc, en zijn gerichte werkwijze. Bedankt Marc. Groet Marije
heeft geschreven op 7 maart 2016 om 22:21:
Na maandenlang kwakkelen met mijn gezondheid werd in augustus vastgesteld dat ik de ziekte van Pfeiffer had gehad en waarschijnlijk last had van de nasleep. De huisarts kon verder niets voor mij betekenen en ik moest het maar uit zitten. Op sommige momenten had ik zoveel pijn in mijn benen, dat ik het gevoel had alsof ik een marathon had gelopen. Op eigen initiatief heb ik een afspraak gemaakt bij Marc en al na twee behandelingen waren mijn klachten zo goed als verdwenen. Ik heb meer energie, de eeuwige spierpijn in mijn ledematen is weg en ik zit beter in mijn vel. Bedankt Marc! L.C.
heeft geschreven op 7 maart 2016 om 22:20:
Ik ben een keer bij Marc geweest voor verschillende dingen. En hij heeft mij heel goed en professioneel geholpen. Luistert goed naar je verhaal, en kijkt en zoekt verder. Na die ene keer waren mijn klachten opgelost. Hele fijne ervaring. Aan te raden dus. Quirijne Iking-Grootveld
heeft geschreven op 7 maart 2016 om 22:20:
Na jaren niet lekker in m'n vel zitten, slecht slapen en een chronisch gebrek aan energie kwam ik bij Marc terecht. Na de eerste behandelingen merkte ik al dat ik minder in m'n hoofd zat en m'n lichaam weer begon te voelen. Ik kreeg weer energie en ik leerde de signalen van m'n lijf herkennen. Marc heeft me bij elke behandeling uitgelegd wat hij ging doen en welk effect ik kon verwachten. Ook vertelde hij me over de Chinese voedingsleer. Hierdoor kon ik naast de behandelingen beter voor m'n lichaam zorgen. Het mooiste resultaat: na jaren brakke en slapeloze nachten door nachtmerries en zweetaanvallen slaap ik eindelijk weer goed! Dit is me met geen elke andere behandeling ooit gelukt. Ik raad Marc van harte aan omdat hij betrokken en professioneel is. Hij weet waar hij mee bezig is. Door zijn open houding is het makkelijk om persoonlijke informatie te delen, Marc kijkt nergens van op. Tijdens de behandeling checkt hij regelmatig hoe het gaat waardoor ik me snel op m'n gemak voelde. Ik ben heel blij met wat Marc met acupunctuur voor mij heeft betekend! Danique
heeft geschreven op 7 maart 2016 om 22:19:
Via een kennis kwam ik bij Marc terecht, het reguliere circuit kan niks aan mijn schildklier problematiek doen... Ik dacht baat het niet dan schaadt het niet. Mijn energie nam toe door de behandelingen en mijn andere klachten verminderden. Ik wil niet zeggen dat ik genezen ben maar Marc heeft me een heel eind de goede weg op geholpen....Thank you Marc! Anja
heeft geschreven op 7 maart 2016 om 22:18:
Ik kwam bij Mark met een samenstel van klachten, waar van de belangrijkste was dat ik na twee grote operaties door mijn energie heen was. Het was niet mijn eerste ervaring met acupunctuur, maar ik blijf het moeilijk grijpbaar vinden en zeker om precies de effecten te benoemen ook omdat er vaak andere medische behandelingen door heen spelen. Maar één ervaring wil ik toch wel delen juist omdat hier op geen enkele andere manier aan gewerkt is. Mark signaleerde al snel dat mijn darmen niet goed werkten. Een klacht waar ik al enkele jaren last van had. Na vier behandelingen was niet alleen mijn energie veel beter maar het meest opvallende voor mij was dat mijn darmen weer doen wat te horen te doen. Ik ben dus van een chronische klacht verlost, die langs andere weg niet meer behandelbaar was. D.M.
zusyweb zusyweb heeft geschreven op 22 februari 2016 om 05:33:
Ik liep al een half jaar met flinke pijnklachten rond voordat ik bij Marc terecht kwam. Veel contact gehad met de huisarts, wat mij niet echt verder bracht. Uiteindelijk zelf contact gezocht met een fysiotherapeute. Zij heeft me een aantal keren behandeld en we dachten succesvol. De klachten kwamen echter terug en zij heeft mij toen verwezen naar Marc. Ik had al eerdere (positieve) ervaring met acupunctuur dus het proberen waard. Door een auto-immuum ziekte heb ik een lijst aan klachten en Marc heeft me met een aantal heel goed geholpen. De pijn is niet helemaal weg maar ik functioneer weer, kan weer gewoon werken en ben weer een stuk vrolijker. Ik slaap weer hele nachten en heb het niet meer contstant koud. Goede nachtrust geeft weer meer energie! Marc kan goed luisteren en legt alles duidelijk uit. Rustige en positieve uitstraling. Ben erg blij met de behandeling en kan hem bij iedereen aanraden! Sandra Braaksma