Ervaringen

Voor deze positieve reacties en jouw welzijn doe ik het uiteindelijk!

27 gedachten over “Ervaringen”

 1. Ik ben doorverwezen door de fysiotherapeute naar Marc voor 2 tennisellebogen die niet helemaal over wilde gaan. Hij heeft mij heel goed geholpen hiermee. Na een paar behandelingen is het zo’n grote verbetering. Iets waar ik al het idee van had om mee te moeten leren leven, omdat ik na een jaar niet meer de verwachting had dat het nog beter zou worden. Nu heb ik gewoon nergens meer last van. Hij heeft gelijk andere klachten die ik had ook meegenomen. Hij benaderd je op een prettige manier zodat je op je gemak bent. Vraagt ook door over je klachten en neemt het serieus. Ik kan Marc zeker aanbevelen!

  Beantwoorden
 2. Ik was doorverwezen naar Marc door mijn huisarts. Ik had verschillende klachten. O.a. buikklachten, deze zijn gelukkig verholpen. Marc luistert goed naar je en probeert alles om de klachten te verhelpen. Ook legt hij goed uit wat hij gaat doen en tijdens de behandeling altijd vragen of het goed gaat met je. Als ik weer problemen zou krijgen, dan zou ik zeker terug gaan naar Marc. Ik zou hem ook zeker aanbevelen. Dank

  Beantwoorden
 3. Ik ben bij Marc gegaan vanwege langdurige vermoeidheisklachten en pds. Tegelijkertijd begonnen met aanpassen voeding. Ik heb nu weer meer energie en ben in een veel betere stemming. Alles heeft geholpen waarschijnlijk en ik zou als het slechter gaat wel weer terug gaan voor een aantal behandelingen. Marc is bovendien een erg prettig persoon, goede behandelaar.

  Beantwoorden
 4. Hoi Marc zoals beloofd geef ik je nu waardering voor jou werk als accupucturist het heeft mij heel veel geholpen om van de hernia pijnen af te komen ben er echt in gaan geloven dank je wel. Ik zal je altijd aan bevelen bij vrienden en familie.

  Beantwoorden
 5. Mijn klachten m.b.t. Slecht slapen zijn helaas niet verholpen, maar een aantal andere klachten wel. En het is elke keer weer bijzonder als je je dat realiseert. Het contact is makkelijk en soepel. Mocht er weer wat zijn dan ga ik weer naar Marc.

  Beantwoorden
 6. Ben achteraf heel blij dat ik ben doorverwezen naar Marc. Hoofdpijn is gelukkig helemaal over en ik slaap weer goed. Mocht ik weer ergens last van krijgen dan maak ik absoluut weer een afspraak bij Marc en zal ik hem aanbevelen bij familie en vrienden.

  Beantwoorden
 7. Via onze zoon en internet kwamen wij bij Marc terecht. Na de eerste behandeling voelden wij al dat het beter ging met ons. Na nog 2 behandelingen gaat het eigenlijk zo goed dat verdere behandeling op het ogenblik niet nodig is. Mochten wij weer last krijgen dan gaan wij zeker terug naar Marc.

  Beantwoorden
 8. Ik kwam bij Marc terecht via een vriendin, nadat ik voor de zoveelste keer weer thuis kwam te zitten met chronische whiplash klachten na een aantal ongelukken. Hoewel het zetten van de naalden even wennen is heeft Marc me met één behandeling bijna volledig van migraines en chronische hoofdpijnen verlost. Door de behandelingen zijn ook de pijnklachten elders in mijn lijf zijn enorm afgenomen, mijn duizeligheid is minder en ik heb veel meer energie. In een paar weken tijd dus verbetering op alle fronten. Marc is zeer professioneel en houdt heel goed rekening met mijn specifieke situatie. Kortom: ik ben erg dankbaar dat ik bij Marc terecht gekomen ben.

  Beantwoorden
 9. Het heeft even geduurd voordat ik de rust en tijd kon vinden, maar hier nu toch een recensie over de behandeling. Eigenlijk ben ik uitbehandeld vanwege een cauda equina syndroom zo begreep ik van de huisarts. Echter na 2 behandelingen met acupunctuur slaap ik inmiddels stukken beter dan voorheen het geval was en zenuwpijn is beter te hanteren vooral op mentaal vlak.

  Beantwoorden
 10. Mijn vriend ik probeerde al een tijdje zwanger te raken, dit mocht maar niet lukken. Ik ben toen op aanraden van mijn vriend (die al naar Marc ging) naar Marc gegaan en uitgelegd van onze zwangerschapswens. Ik ben dit jaar maart gestart bij Marc en hij heeft mij lichaam een stuk rustiger gekregen, ik sliep beter en ik voelde me beter! Begin juli had ik na 2 jaar wachten een positieve zwangerschapstest! Mijn vriend en ik zijn Marc er dankbaar! Ik ben nu op de helft van mijn zwangerschap en het gaat allemaal goed! Groetjes Lisa

  Beantwoorden

Plaats een reactie